Formulacions a mida

Ens adaptem a les necessitats actuals que exigeix el mercat de l’alta competició, dins les diferents disciplines, apostant en innovació i en constant desenvolupament de nous productes i/o a la millora dels existents. Sempre mitjançant la investigació amb els nostres col·laboradors experts en la matèria.

Apostem també per a la fabricació de pinsos complementaris amb fórmula de veterinaris i assessors nutricionals, adaptats a les necessitats de cada client.

És amb aquest sistema d’atenció personalitzat que, des de fa anys, continuem proveint a diferents centres hípics.

Serveis-JanePinsos-Formulacions

Flota de vehicles

Comptem amb una flota de vehicles pròpia, que ens permet assegurar la distribució del nostre producte.

A més de la cuba per als pinsos a granel, disposem també de de dues furgonetes. D’aquesta manera ens assegurem l’accés a qualsevol centre eqüestre

Serveis-atencio

Atenció personalitzada

Ens agrada mantenir contacte directe amb el client: parlant-hi, escoltant-lo, visitant-lo, intercanviant impressions i compartint diferents punts de vista que ens ajuden a millorar dia a dia recíprocament. 

Només d’aquesta manera aconseguim oferir un producte que cobreixi les necessitats específiques de cada client. És només amb aquest esforç i ganes que aconseguim mantenir i augmentar la confiança en els nostres clients.