Pinsos Jané-Cardedeu, S.A. és una societat mercantil fundada l’any 1989 que acumula una experiència professional de més de quaranta anys en el sector de l’alimentació animal per ser la continuïtat de Pinsos Jané S.L i fusió amb Pinsos Cardedeu S.A.

Sota la marca Pinsos Jané i en constant evolució amb el mercat, creem la marca Janequí que empara la divisió d’aliments complementaris per a cavalls d’esport. Davant les necessitats del mercat de l’alta competició apostem també per la creació d’una gamma d’aliments compostos per a cavalls d’elit: Elit Nutrient.

La nova fàbrica, engegada a finals de l’any 2008, està dissenyada per a l’elaboració dels nostres aliments per a cavalls. Una excel·lent combinació entre l’alta tecnologia mecànica i l’automatització informàtica d’última generació ens permeten crear uns aliments de qualitat superior monitoritzant la producció mitjançant un programa integral de disseny especial.

Posem un excel·lent equip de professionals i tota la nostra experiència en el sector a la vostra disposició per assessorar-vos tècnicament davant qualsevol dubte o problema relacionat amb la nutrició del cavall, així com el disseny i elaboració de dietes opcionals en aquells casos en què sigui necessari.

En aquesta línia d’innovació, creem la gamma Special, per a equins amb amb necessitats especials com ara intoleràncies a la soja o al midó, així com pinso per a cavalls veterans.

La nova direcció aposta per una més estreta col·laboració amb els centres de formació i emprenedors d’esdeveniments esportius hípics per fomentar l’interès general en aquest esport i en totes les seves disciplines. Col·laborem amb ACEEGi, l’Associació de Centres Eqüestres Esportius de Girona, amb la Lliga Mediterrània de Horseball i aquest 2021 hem encetat una col·laboració amb el Real Club de Polo de Barcelona (RCPB).

Alhora posem a la vostra disposició, amb la nova imatge, la informació que trobareu a la nostra pàgina web i a les xarxes socials: Instagram, Facebook i Linkedin.

El nostre principal desig és progressar i fer que la vostra experiència amb nosaltres sigui excel·lent.